Media on KW4W


Blog from Kosovo Graduate


LINK

Embracing Kosovo


LINK

Summary of the annual campaign of walnut trees for the International Women’s day


LINK

WfWI joining the national coalition for property rights


LINK

Summary of the visit to Kosovo WfWI


LINK

A story of our graduate/trainee


LINK

A blog about reconciliation and economic resilience in Kosovo


LINK

Shoe collection with albanian motives for UK brand LK Bennet


19:13, 8 Maj 2017 KLAN KOSOVA Brendi i njohur britanik L.K Bennet dhe Women for Women International kanë sjellë edicionin e limituar të koleksionit të këpucëve #heartandsole. Ato veç tjerash janë të qëndisura nga gratë e talentuara të Kosovës, të cilat e kanë

LINK

LK Bennet and Women for Women International


https://www.lkbennett.com/the-edit/women-for-women-international

LINK

LK Bennet London and Women for Women International


https://www.lkbennett.com/the-edit/women-for-women-international

LINK

Arbëria III, p.n. Prishtinë 10000

+377 (0)45 266 267, +386 (0)49 555 451

info@k-w4w.org